​lépj be

Angyali erő

Az életünk során rengeteg mindenen megyünk keresztül, amikor már szinte kezdünk besokallni a dolgokból, általában ekkor szoktunk a spiritualitás felé fordulni.

​Terjedünk
mint,
a vírus

​Tepsibál

A BobyBál hivatalos honlapja.
A weboldalon megtaláljátok a műsorral kapcsolatos információkat, adásokat stb.


WRX

Ahol minden V dupla W

w3sys.site Learn More

Címoldal

Az oldal elsősorban azért jött létre, hogy segítsek a webrádiós társaimnak.

Az oldal elég viharos életet élt meg 2006 óta, ugyanis több domain váltáson és több szerver váltáson esett át. Nézzük ez miben nyilvánult meg.

– Az első kitalált domain a woodooteam.hu volt, amire egy statikus html oldalt építettem. Az akkori információkhoz bőven elég volt.

– A woodooteam.hu domaint lecseréltem a woodooline.hu-ra ugyanis nagyon sok intrikus megjegyzést fűztek az elődjéhet , hogy hol van a “team” ?

– Az oldal fejlesztgetése során saját szerverre költöztettem az oldalt, hogy minél magasabb szolgáltatást tudja nyújtani. Ekkor vettem fel a woodooline.info és a w3sys.info neveket. Sajnos anyagi zavarok miatt a szerveremet le kellett állítanom és felragadt rá az előbb említett két domain név is.

– Ekkor jött képbe Pletser Tamás barátom, aki teljesen baráti akaratán fel rakott a saját szerverére és alám regisztrálta a mostani woodooline.eu domaint. Elkezdtem igazán foglalkozni az oldal motorjával is, ugyanis áttelepítettem egy WP motorra és kiterjesztettem a felhasználói lehetőségeket is. (Hozzászólás, FB Like, FB share, stb, stb) Ezzel több design módosítás is járt. A jól bevált régi szürke-narancs színösszeállítást elhagytam és elkezdtem kísérletezni, hogy mi állna legjobban az oldalamnak.  A tárhelyemet is bővítettem és az adattok elvesztését elkerülendő egy másik tárhelyet is béreltem a w3sys.eu domainnal együtt, így remélhetőleg egy szerver hiba esetén nem kell újra gépelni az oldalt. Tervezem ugyan, hogy a jó öreg woodooline.hu domaint vissza regisztráltatom, de az áttelepülésem, miatt ez – egyenlőre (vagy véglegesen?) – háttérbe lett szorítva. Viszont a műsorom oldala mellé – csakegyszeruen.club – átmenetileg, csak tárhelyhasználat okán beregisztráltam a woodooline.co.uk domaint.

Remélem továbbra is megtalálod a neked tetsző és kellő információkat. Ha mégsem akkor klikk a kapcsolat gombra és írhatod máris a kérdésedet.

Üdvözlettel:

Légrádi (Woodoo) László